Blog

A day In a Life van een newborn

Afgelopen week mocht ik op pad voor deze kanjer. Net terug uit het ziekenhuis nadat hij bij 28 weken zwangerschap is geboren.
Na meerdere weken in het ziekenhuis was hij voldoende aangesterkt om naar huis te mogen. Het drinken uit de fles gaat ook steeds beter, hetgeen wat hij nog niet opdrinkt krijgt hij via een sonde.

 


Stichting Earlybirds

 

Sinds een paar weken ben ik weer aan het fotograferen voor stichting Earlybirds en mocht dit prachtige meisje als eerste opzoeken in het WKZ. Het was leuk en dankbaar om dit weer te mogen doen voor deze ouders. Toen ik opbelde kreeg ik een enthousiaste vader aan de lijn die uitkeek naar de afspraak. Ik hoop voor deze ouders dat de kleine meid maar snel en gezond mee naar huis mag en wens ze veel geluk en gezondheid toe.

 


Werk aan de Muur

 

Vanaf nu ben ik ook te vinden bij Werk aan de Muur, waar ik een selectie van mijn mooiste natuurfoto's aanbied voor afdruk op wanddecoratie. 
Totaal iets anders dan de familie-, kind- en bruidsfotografie waar ik me normaliter mee bezig hou. Maar dit doe ik ook heel graag in mijn vrije tijd en vond het hoog tijd om dit werk ook aan te gaan bieden. Gewoon omdat ik het leuk vind en er ook hier heel trots op ben.
Benieuwd naar mijn werk? Bekijk hier mijn selectie. 


NIEUW!!

 

Ja hoor, daar is hij dan! Ik zat al met smacht te wachten op dit mooie album die ik standaard aan ga bieden bij mijn fotoshoots. Echt een super mooi album waar ik telkens weer doorheen wil bladeren. Ben er ontzettend blij mee!


Kinderen met hun tekening / Kokkerellen

 

Vandaag mijn neefje Daley op de foto mogen zetten. Hij is gek op koken en bakken, hij speelt graag met potten en pannen en maakt dan de lekkerste gerechten voor je klaar. Hij heeft onlangs zijn kokskleding voor zijn 5e verjaardag gekregen. Dus de uitgelezen kans om deze gelijk uit te proberen.

Nadat we eerst samen de kleurplaat van de taart en het cupcakeje hebben ingekleurd, hebben we de tafel klaar gemaakt voor het bakken van koekjes. Het was een feestje!


Bruiloft Baarn/Leusden

 

Terugblik op een bruiloft van afgelopen zomer.
Prachtige zonnige dag, mooi koppel, fantastische bruiloft.... wat wil je nog meer?
Deze fotoshoot is genomen in het Cantonspark te Baarn


Speelparadijs bij de Pyramide Austerlitz

Eigenlijk kan ik niets anders zeggen dan dat ik heb genoten van deze fotoshoot. Een plek waarbij het kind volledig in zijn element is.
Voor deze fotoshoot zijn we naar de speeltuin gegaan bij de Pyramide te Austerlitz