Zwangerschap en newborn

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap en/of de geboorte van jullie kindje!
Dit is natuurlijk een bijzonder moment om vast te leggen en een periode die snel voorbij gaat. Van het moment dat je toeleeft naar de geboorte, geniet van het kamertje die klaar staat tot het moment dat je kind er is en binnen no-time opgroeit. Je kind groeit zo snel op dat je soms al weer bijna vergeet hoe klein ze waren. Het wiegje die plaats maakt voor een kinderbedje en voor je  het weet zetten ze hun eerste stappen en maken ze bijdehante opmerkingen en krijgen ze een eigen mening. Ook ik zie hoe leuk het is om weer even terug te kijken en verbaas me over hoeveel je eigenlijk ook weer vergeet. Daarbij wil iedereen in de familie en natuurlijk ook opa en oma niets liever dan verrast te worden met de foto's van hun kleinkind waar ze oh zo trots op zijn!

Zwangerschap

Voor een zwangerschapsreportage spreek ik graag met jullie af tussen de 30 en 36 weken zwangerschap op een locatie buiten of bij jullie thuis. De foto's maak ik zo puur mogelijk in huiselijke sfeer zonder al te veel te poseren. Tijdens een fotoshoot  maak ik gebruik van het aanwezige licht. Ook broertjes en/zusjes kunnen mee op de foto.

De fotoshoot zal ongeveer 45-60 minuten duren en na afloop zoek ik de mooiste foto's uit welke ik bewerk. Vanuit mijn selectie kunnen jullie hier 10 foto's uit selecteren.
Overige foto's zijn optioneel erbij te bestellen. De foto's worden digitaal en in een album van 15x20m geleverd.
Het is ook mogelijk om een combi-pakket te boeken van een zwangerschapsreportage met newborn reportage.
Verderop deze pagina vind je een overzicht met de tarieven en meer informatie over het album.

Newborn

Voor newborn/baby foto's kom ik bij jullie thuis en zal ik in huiselijke sfeer foto's maken. Hierbij maak ik gebruik van het aanwezige licht. De foto's maak ik zo puur mogelijk zonder al te veel te poseren. Ik zal de momenten vastleggen van slapen, buidelen, flesje, borstvoeding, badje, samen met broers en zusjes en foto's van het kamertje, het kan allemaal.

 

De fotoshoot zal ongeveer een uur duren. Ik pas mij hierbij aan, aan het ritme van de baby. Is het tijd voor een flesje/ borstvoeding, neem hier dan ook gerust de tijd voor. Moet er een luier tussendoor verschoond worden of heeft de baby gewoon even behoefte aan een knuffel of troost, maak je daar vooral geen zorgen over, want ik pas me daar gewoon op aan. Ook daar kunnen hele mooie foto's van gemaakt worden.

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven voor een zwangerschap en/of newbornreportage.
Reiskosten vanaf 15km vanaf Culemborg bedragen €0,50p/km

Zwangerschapsshoot

 

- 45-60 minuten fotografie

- 20x15cm album met 10 foto's

- 10 digitale foto's op USB

- op locatie <15km vanaf Culemborg*

 

 

 

€135,-

 

Newbornshoot

 

- 60-90 minuten fotografie

- 20x15cm album met 20 foto's

- 20 digitale foto's op USB

- op locatie <15km vanaf Culemborg*

 

 

 

€190,-

 

Combinatie pakket

 

- combinatie van zwangerschap
en newbornshoot

 

 

 

 

€295,-
je bespaart hiermee €30,-

 


Album

Standaard worden de albums liggend in het formaat 15x20cm met een linnen kaft aangeleverd en het album heeft dikke, vlak liggende pagina's die verstevigd zijn met PVC.
De albums zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door de drukker met de hand gemaakt.
Bij de opmaak van een album ga ik uit van gemiddeld 3 foto's per spread (2 pagina's) en zal ik niet meer dan 4 foto's per spread plaatsen.
Anders wordt het album te druk en te vol.
Albums zijn uit te breiden in hoeveelheid spreads (per 2 pagina's), naar luxe en formaat. Voor meer informatie hierover kun je contact met mij opnemen.