Kinderfeestjes

Het ultieme feestje om samen met je vrienden en vriendinnen op de foto te gaan. Of je nu van poseren houd of niet, dat maakt niet uit. Er is voor ieder kind wat wils. Van lekker gek doen en lol maken met je vrienden en vriendinnen tot en met het bekladderen van elkaar met kleurpoeder, het kan allemaal.

Het voordeel is dat je bij mij niet naar mijn studio hoeft te komen en voor iedereen vervoer moet regelen. Ik spreek namelijk met jullie af op locatie. Dit kan bij jullie thuis zijn of op een buitenlocatie.

 

Locatie thuis

Wanneer ik bij jullie thuis kom dan ben ik bepakt met een koffer vol met gekke brillen, hoeden, clown's neuzen, ballonnen, confetti, bellenblaas en nog veel meer. Verder heb ik een achtergrondscherm bij me waarbij keuze is uit verschillende kleuren achtergrond.

 

Locatie buiten

Hierbij spreek ik met jullie af op een buiten locatie naar keuze waar de fotoshoot zal plaatsvinden. Hierbij kan ook gebruik worden gemaakt van kleurpoeder of is er een mogelijkheid om een leuke setting te creëren d.m.v een klamboe, kussens en/of een schommel. 


Wanneer er sprake is van slecht weer, dan zetten we het fotofeestje voort bij jullie thuis. 

Kleurpoeder

Hierbij spreken we af op een mooie plek waar waar iedereen zijn lol op kan met kleurpoeder.  Alle kinderen kunnen eerst los om elkaar te besmeuren met kleurpoeder, waarna ik foto's maak van het resultaat. Hierbij adviseer ik om een spijkerbroek aan te trekken met een wit of zwart t-shirt. Hier komen de kleuren het mooist op uit.  

 

De kosten van de kleurpoeder zitten niet bij de prijs inbegrepen. Zie hieronder voor meer informatie.

 


Werkwijze en kosten fotofeestje

Tijdens het fotofeestje maak ik een groepsfoto, individuele foto's en verschillende combi-foto's. De meeste willen allemaal ook nog apart met de jarige job op de foto, of zijn er besties die samen op de foto willen. 
Thuis zoek ik 1 groepsfoto en 5 foto's per kind uit. Afhankelijk van het aantal combi-foto's kan hier overlap in zitten. Deze foto's worden bewerkt en dan aangeboden via een online galerie. Het zou fijn zijn als ik van alle ouders een mail adres heb waar ik deze link naartoe kan sturen. Ieder kind krijgt sowieso de groepsfoto, en daarnaast mogen ze nog een eigen foto naar keuze downloaden. Extra foto's kunnen ook via de webshop in de online galerie besteld worden. 

 

De kosten voor het kinderfeestje zijn €20,- per kind bij minimaal 6 kinderen. Dit is incl. reiskosten binnen Culemborg. Buiten Culemborg bereken ik €0,35ct p/km.

Ieder kind krijgt een door mij uitgezochte groepsfoto en mogen daarnaast nog een eigen foto naar keuze downloaden. Eventuele extra foto's kunnen tegen meerprijs worden bijbesteld in de vorm van een digitale download of een afdruk. 

Voor de ideale en blijvende herinnering aan deze dag is het ook mogelijk om een klein album te bestellen van 20x15cm met ruimte voor 30 foto's.

 

Optioneel:

- Mini album van 20x15 cm met 30 foto's van het fotofeestje: €60,-

- 10 zakjes kleurpoeder, welke voldoende is voor max 8 kinderen: €25,-