Trouwen

Voor mij is het belangrijk om de waardevolle herinneringen aan de liefde, vreugde en de emoties van jullie bruiloft op een mooie, creatieve, natuurlijke manier vast te leggen. Een dag waar jullie met plezier naar terug kunnen kijken.

Ik maak foto's op journalistieke wijze waarbij ik het liefst zo min mogelijk regisseer. Ik zal advies en sturing geven waar nodig maar tijdens belangrijke momenten zoals de ceremonie zal ik mij aanpassen aan de situatie en te werk gaan zonder de bruiloft te verstoren. Zo krijg je de meest pure en spontane foto's waarbij jullie in je element zijn. Zo ook bij de fotoshoot, wees vooral jezelf en doe alsof ik er niet ben. 

Wanneer mijn foto's jullie aanspreken en jullie willen meer weten over de mogelijkheden, dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek om elkaar beter te leren kennen. Ik kan jullie dan meer van mijn werk en albums laten zien.

Willen jullie dat ik jullie dag kom vastleggen, dan spreken we nog een keer af om alles tot in de puntjes door te nemen en jullie wensen te bespreken.

Investering

Huwelijksfotografie is bij mij al mogelijk vanaf €700,- voor 4 uur fotografie.

Dit is incl.:

- minimaal 150 gesorteerde en bewerkte foto's op hoge resolutie in kleur en zwart-wit

de foto' worden geleverd op een USB-stick

- preview van 15 foto's binnen 10 werkdagen. 

- album van 20x30cm met ruimte voor 50 foto's, incl. bewaardoos.

- reiskosten binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, parkeerkosten en OV)

 

Optioneel:

- Meer uren fotografie voor €120,- per uur.

- Albums zijn uit te breiden naar luxe, formaat en extra pagina's met foto's.

- Album familie pack. Dit zijn 2 kleine versies van jullie eigen album om cadeau te doen aan bijvoorbeeld jullie ouders of iemand anders die belangrijk is voor jullie.

 

Zijn jullie al enthousiast en
willen jullie mij boeken voor je bruiloft?

Neem dan gerust contact met mij op!