A day in your life

In mijn fotografie maak ik graag alle dagelijkse en simpelste dingen bijzonder.
Het meeste plezier haal ik uit kinderen die in hun element zijn. Geen statische geportretteerde foto’s, maar gewoon reportages van leuke bezigheden en activiteiten in en rondom het gezinsleven; Een dag uit jullie leven. Om deze reden fotografeer ik ook in documentaire stijl.

 

Bij deze reportage loop ik een dag(deel) met jullie mee en maak ik een reportage van jullie dagelijkse bezigheden en rituelen.
Hierin maak ik foto's van de normale alle daagse dingen die het meest dierbaar zijn. Gewone, kwetsbare, emotionele, humoristische en liefdevolle momenten die jullie als gezin vormen. Karakteristieke foto's van jullie gezin, zonder dat je kind cheesy op de foto hoeft te staan.

Geen standaard foto's

Bij deze fotoreportage hoef je niet bang te zijn voor kinderen die geen zin hebben in fotoshoots, poseren en cheesy foto's.
Niets moet, alles mag en we maken er gewoon een leuke dag van waarbij je doet alsof ik er niet ben. Ik maak foto's van een deel van de dag of de hele dag, van ontbijt tot het avond eten en het ritueel voor het slapen gaan, hobbyclubjes, familie activiteiten, picknicken of gewoon thuis creatief bezig zijn. Dat maakt allemaal niet uit. De foto's stralen jullie gezinsleven uit en vormen een leuke , mooie en waardevolle herinnering voor later.

De reportage

Wat kun je verwachten?

 

Kennismaking.

Graag wil ik meer weten over wie jullie zijn, wat jullie gebruiken en wensen zijn en wat jullie gezin kenmerkt.
Verder bespreken we jullie wensen en welke momenten jullie graag op de foto willen hebben.

Gezinsleven.

Voor jullie is het vooral belangrijk om lekker je eigen ding te doen. Ik draai gewoon mee en zorg dat ik die momenten vastleg. Dit kunnen al hele simpele dingen zijn zoals het ontbijt, knutselen, cup cakes bakken, verhaaltje voorlezen, stoeien, knuffelen enzovoort. Door mee te draaien met het gezinsleven voelen kinderen zich meer op hun gemak en vinden het erg gezellig dat ik erbij ben. Kinderen krijgen dan zelfs oog voor mijn camera en willen dan toch ook wel heel graag even een foto maken. >>>>>>

 

De foto's.

Na afloop maak ik een selectie van de foto's en bewerk deze. De uitgezochte en bewerkte foto's plaats ik eerst in een online galerie waarin je de foto's alvast kunt bekijken en downloaden. Bij de reportage wordt een album geleverd en jullie kunnen via de online galerie een keuze maken van welke foto's jullie in het album willen hebben. Na afloop van de reportage laat ik de kleurstalen zien en bespreken we de verschillende opties.
Alle foto's worden ook digitaal aangeleverd op USB samen met het album.

 

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven voor een dag uit je leven.
Reiskosten vanaf 15km vanaf Culemborg bedragen €0,50p/km

Een halve dag uit het leven

 

- 4-5 uur fotografie

- 20x15cm album met 30 foto's

- 100 digitale foto's op USB

 

 

 

€530,-

 

Een hele dag uit het leven

 

- 8-9 uur fotografie

- 20x15cm album met 60 foto's

- 200 digitale foto's op USB

 

 

 

€930,-

 


Album

Standaard worden de albums liggend in het formaat 15x20cm met een linnen kaft aangeleverd en het album heeft dikke, vlak liggende pagina's die verstevigd zijn met PVC.
De albums zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door de drukker met de hand gemaakt.
Bij de opmaak van een album ga ik uit van gemiddeld 3 foto's per spread (2 pagina's) en zal ik niet meer dan 4 foto's per spread plaatsen.
Anders wordt het album te druk en te vol.
Albums zijn uit te breiden in hoeveelheid spreads (per 2 pagina's), naar luxe en formaat. Voor meer informatie hierover kun je contact met mij opnemen.